Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2017, 16:59
Čas čítania 0:00
Donnie

White Men Can’t Jump dostane remake s hviezdou NBA - Blakeom Griffinom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skutočne potrebujeme remake tejto klasiky?

V roku 1992 nám režisér Ron Shelton priniesol komédiu odohrávajúcu sa na najslnečnejších basketbalových ihriskách vo Venice Beach, White Men Can't Jump alebo po našom, Bieli muži nevedia skákať. V hlavných rolách sa nám vtedy predstavili spočiatku proti sebe súperiaci Woody Harrelson s Wesleym Snipesom. V momente, kedy si uvedomia, že spoločnými silami by sa im mohlo podariť vyhrať basketbalový turnaj dvojíc a prilepšiť si o veľmi peknú čiastku peňazí, rozbehne sa kolotoč udalostí, ktorý bude pohánať túžba o čo najlepší zisk.

Film dokázal celosvetovo zarobiť 90 miliónov dolárov a je pravdou, že nejde o žiadny kultový snímok, no aj napriek tomu sa dá dnes pri tomto kúsku skvelo oddýchnuť a užiť si pohodovú komédiu na úrovni, až po okraj nasiaknutú devedesiatymi rokmi. K filmu si dokonca našiel cestu aj svetoznámy Stanley Kubrick, ktorý ho radí medzi svoje najobľúbenejšie. Dôvodom, prečo o snímke z roku 92 píšeme... ako to už býva so starými kúskami, môže byť vlastne len to, že sa chystá buď pokračovanie alebo remake. V tomto prípade to bude remake, o ktorý sa postará tvorca obľúbeného seriálu Black-ish zo stanice ABC - Kenya Barris. Dvojicu hlavných postáv by mali stvárniť basketbalista z NBA Blake Griffin a hráč amerického futbalu Ryan Kalil z NFL. Film je momentálne označený štítkom „vo vývoji" a to, kedy sa ho dočkáme zatiaľ nie je známe. O novinkách ohladne filmu vás budeme samozrejme informovať.

White Men Can’t Jump dostane remake s hviezdou NBA - Blakeom Griffinom!
Zdroj: Photo © 20th Century Fox
White Men Can’t Jump dostane remake s hviezdou NBA - Blakeom Griffinom!
Zdroj: Photo © 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia