Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2017, 23:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dvojica neznámych režisérov konkuruje štúdiu Disney. Natočila totiž vlastnú verziu Malej morskej panny, ku ktorej už vyšiel aj trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S novinkou Chrisa Boucharda a Blakea Harrisa si môžete skrátiť čakanie na disneyovskú verziu.

Známu disneyovku The Little Mermaid zrejme všetci poznáte. A keďže v štúdiu momentálne frčí prerábanie animovaných klasík do podoby hraných remakov, ani táto rozprávka neujde podobnému osudu. Teraz však producentom všemocného Disneyho niekto lezie do kapusty. Spoločnosti Conglomerate Media a Kingsway Productions totiž prišli s vlastným hraným filmom. The Little Mermaid zatiaľ nemá určený dátum premiéry, ale predpokladá sa, že sa na plátna kín dostane niekedy počas letnej sezóny.

V príbehu budeme sledovať mladého reportéra (William Moseley) a jeho malú sestru (Loreto Peralta), ktorí cestujú do malého mestečka v Mississippi. Tu sa stretnú s údajne skutočnou morskou vílou (Poppy Drayton) a snažia sa ju zachrániť pred zlým principálom. Ako vidíte, príbehovo bude mať nová adaptácia nulovú väzbu na klasickú rozprávku Hansa Christiana Andersena. Okrem vyššie menovaných hercov sa vo filme predstaví aj Shirley MacLaine, Gina Gershon, William Forsythe či Lexy Kolker. Režírujú Chris Bouchard a Blake Harris. Podľa prvého traileru pôsobí The Little Mermaid trochu rozpačito a až príliš televízne. Svojich divákov si však možno nájde.

Domov
Zdieľať
Diskusia