Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 1:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mladík odkojený na počítačových hrách je v akciou nabitom fantasy teleportovaný do starovekej Číny, kde sa musí stať skutočným bojovníkom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Že to toho Bessona stále baví...

Jack je v mnohom typickým prototypom dnešných tínedžerov - flákač, čo trávi väčšinu svojho času za počítačom a okrem obľúbených videohier preňho nič neexistuje. Jedného dňa je však magicky teleportovaný do starovekej Číny. Musí využiť všetky svoje zručnosti a stať sa skutočným bojovníkom. Pretože tu mu cheaty príliš nepomôžu. Námet znie značne nablblo, takže ani neprekvapí, že sa na scenári podieľal aj Luc Besson. Ten nakrútil niekoľko geniálnych filmov, v poslednej dobe sa však upisuje lacným akčným flákom. Warrior's Gate teda presne zapadá do tejto línie, hoci na režisérskej stoličke sedí Matthias Hoene (Trigger Point, Cockneys vs Zombies). Herecky sa predstavia Dave Bautista, Uriah Shelton, Mark Chao či Sienna Guillory. Žiadna veľká pecka sa na nás očividne nechystá, ale fanúšikovia nenáročných fantasy výplachov by snáď mohli byť spokojní. Francúzska premiéra je stanovená na 22. marca 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia