Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 19:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Psychothriller Marrowbone od tvorcu The Orphanage nás zavedie medzi päť sirôt, ktoré žijú na záhadnej farme. Tá však skrýva temné tajomstvo

FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY
Uložiť Uložené

Na tejto farme niečo nie je v poriadku.

Talentovanú slečnu Anyu Taylor-Joy sme si veľmi obľúbili. Preto sme radi, že sa Anya po úspešných hororoch (The Witch, Split) a nezávislých drámach (Barry) najnovšie objaví v zaujímavo vyzerajúcom thrilleri Marrowbone. Film sa bude zameriavať na osud piatich súrodencov, ktorí sa po smrti svojej matky utiahnu na záhadnú farmu. Ale zdá sa, že tam nie sú celkom sami. Pôjde o striktne psychologický thriller, alebo sa k slovu dostanú aj nadprirodzené sily? Zatiaľ s určitosťou nevieme a ukážka si dáva pozor, aby zbytočne veľa neprezrádzala. Ako prvé malé lákadlo ale rozhodne funguje. Marrowbone nakrútil Sergio G. Sánchez (napísal scenár k hitu The Orphanage) a týmto filmom bude debutovať na veľkom plátne. Produkuje aj J. A. Bayona (A Monster Calls) či Álvaro Augustin (Faunov labyrint) Okrem Taylor-Joy uvidíme aj Miu Goth (A Cure for Wellness), Georgea MacKaya (Captain Fantastic), Charlieho Heatona (Stranger Things), Kyle Sollera (Fury), Roberta Nairneho (The Crown) či Nicolu Harrison (Control). Marrowbone si najprv odbije premiéru v Španielsku, konkrétne 27. októbra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia