Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 15:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Terapeutka Naomi Watts začne rozvíjať intímne vzťahy s ľuďmi zo života svojich pacientov v lákavom psychologicko-thrillerovom seriáli Gypsy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Navyše, v desaťdielnej sérii od Netflixu jej bude asistovať aj množstvo talentovaných hereckých posíl. Prvé fotografie stoja skutočne za to.

Opäť raz ten Netflix! V poslednej dobe by sme len naozaj veľmi ťažko hľadali deň, počas ktorého by sa neobjavila aspoň jedna novinka súvisiaca s týmto známym streamovacím gigantom. Netflix jednoducho zaradil rýchlejší stupeň, čoho výsledkom je vznik stále väčšieho množstva originálnych filmov, seriálov či dokumentov. A aj keď sme v rámci väčšej kadencie projektov občas svedkami nejakých tých kvalitatívnych výkyvov, stále sa je na čo tešiť. Jednou z nesmierne lákavých záležitostí je napríklad aj desaťdielna, vynikajúco obsadená psychologicko-thrillerová séria s názvom Gypsy, ktorá sa dnes odhaľuje vôbec prvými fotografiami.

Príbeh sa zameria na Jean Halloway (Naomi Watts - Eastern Promises, 21 Grams, The Ring), manhattanskú terapeutku so zdanlivo malebným životom, ktorá začne rozvíjať intímne a nedovolené vzťahy s ľuďmi zo života svojich pacientov. Keď sa však hranica medzi jej profesným životom a osobnými fantáziami postupne zmazáva, Jean zostupuje do sveta, kde sú sily túžby a reality katastrofálne v rozpore. Za scenárom stojí Lisa Rubin (debut) a o réžiu jednotlivých epizód by sa mali postarať Sam Taylor-Johnson, Victoria Mahoney a Coky Giedroyc. Čo sa hereckého obsadenia týka, okrem vyššie spomínanej Naomi sa objaví aj Billy Crudup, Michael Halloway, Sophie Cookson, Lucy Boynton či Karl Glusman. Presný dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia