Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 14:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Šéf Marvelu priznal, že hoci to potrvá, filmy a seriály zo sveta Marvelu sa raz spoja. Uvidíme Daredevila bojovať s Avengermi?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netešte sa však predčasne.

Nekonečná téma toho, kedy a ako sa televízna a filmová divízia Marvelu spoja. Narozdiel od DC sa obe odohrávajú v tom istom svete, akurát sa formujú nezávisle od seba, pričom seriály (hlavne tie od Netflixu) sem-tam prihodia nejaký ten easter egg na filmy. Za rozdelením Marvel Studios na tieto dve divízie stojí veľa nerozpovedaných príbehov, v ktorých figurujú najmä mená Kevin Feige, Ike Perlmutter a Joph Loen (šéf televíznej diívzie). Úprimne povedané, čiastočne som už zabudol, čo presne sa tam stalo, ale napísal som o tom dlhšie články, na ktoré môžete klikať tu, tu a tu. 

Dá sa povedať, že medzi sebou tieto dve strany nevychádzajú práve najlepšie a aj to, okrem iných dôvodov, bráni prípadnému crossoveru medzi seriálovými a filmovými postavami. Sčasti je to dobré, pretože skutočne nepotrebujem vidieť Daredevila medzi Avengermi, keďže sa tam atmosférou vôbec nehodí, (nehovoriac o tom, že postavy, ako Luke Cage či Iron Fist na striebornom plátne nemajú čo ponúknuť a hodí sa im telka), sčasti ale každý chceme, aby sa aspoň raz tieto svety skĺbili. A práve to Kevin Feige, hlava Marvel Studios a kreatívny producent a akýsi showrunner celého MCU, sľubuje. 

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Stále je to veľmi ďaleko, ale podľa jeho vlastných slov sa crossoveru medzi seriálmi a filmami od Marvelu dočkáme. Nevie, v akej forme, akom rozsahu a ani s akými konkrétnymi postavami, ale raz sa tak stať musí. Máme to teda konečne oficiálne (ak sa to zase nezmení) a ostáva nám teda len čakať. Čo by vás v spojitosti s týmito crossovermi potešilo najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia