Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2017, 19:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Upír alkoholik, drsná bitkárka a kňaz s nadprirodzenými schopnosťami vnadia na druhú sériu Preachera štýlovými plagátmi. Blíži sa trailer?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stanica AMC vypustila niekoľko nesmierne lákavých plagátov k blížiacej sa druhej sérii populárneho Preachera. Čaká sa už iba na plnohodnotný trailer.

Aj keď sa druhej série televízneho seriálu s názvom Preacher, ktorý vychádza z rovnomennej predlohy od Gartha Ennisa, dočkáme už o necelé dva mesiace, stále sme nevideli žiadny plnohodnotný trailer. Možno sa to ale zmení už v nasledujúcich dňoch. Ako sa totiž hovorí, plagáty bývajú väčšinou predzvesťou blížiacej sa ukážky, no a my máme dnes k dispozícii hneď štyri. Tie sú navyše poriadne štýlové a zobrazujú ústredné trio v podaní kňaza Jesseho Custera (Dominic Cooper), drsnej Texasanky Tulip O'Hare (Ruth Negga) a írskeho upíra Cassidyho (Joseph Gilgun).

Okrem starých známych z prvej série uvidíme aj niekoľko hereckých prírastkov. Menovite to budú Noah Taylor, Pip Torrens, Julie Ann Emery, Malcolm Barrett, Ronald Guttman a Justin Prentice. Premiéra úvodnej epizódy druhej, tentokrát až trinásťdielnej série je na stanici AMC naplánovaná na 25. júna 2017. Ak ste sa náhodou k seriálu ešte nedostali a máte chuť to zmeniť, dávame vám do pozornosti toto vlákno, v ktorom nájdete všetky dôležité informácie. Tešíte sa na nadchádzajúcu sériu, alebo vás tá prvá príliš neoslovila a s Preacherom končíte?

Ešte pred nahliadnutím do galérie s plagátmi si môžete vychutnať aj toto staršie promo

Domov
Zdieľať
Diskusia