Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2017, 11:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kevin Spacey, Jamie Foxx či Ansel Elgort vás v novej ukážke chváleného hitu Edgara Wrighta pozývajú do kina na energickú a akčnú žánrovku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tiež sa neviete dočkať?

O blížiacej sa hudobnej gangsterke Baby Driver od Edgara Wrighta sme sa rozpísali už viackrát. Wrightova novinka bodovala u divákov aj kritikov, trailery vyzerajú doslova lahôdkovo a my sa už nevieme dočkať, kedy film konečne uvidíme. A na natešenosti rozhodne pridá aj ukážka nižšie, kde sa samotný režisér, ale aj hereckí predstavitelia (Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jamie Foxx a Jon Hamm) rozkecali o postavách a ich vzájomných vzťahoch.

Baby Driver nám predstaví mladého Babyho (Ansel Elgort), ktorý pracuje ako únikový šofér pre nebezpečných zločincov. Kvôli nehode z detstva mu neustále zvoní v ušiach, takže musí neustále počúvať hudbu. Keď sa napokon rozhodne svet zločinu opustiť kvôli láske ku krásnej čašníčke Deborah (Lily James), zistí, že také jednoduché to nebude. Hlavne kvôli bossovi Docovi. Ten sa totiž rozhodne neplánuje vzdať svojho najlepšieho šoféra. Baby Driver vstúpi do našich kín 27. júla tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia