Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2017, 14:16
Čas čítania 1:04
Jakub Hvozdovič

Ben Stiller natočí dramatický seriál o skutočnom úteku z väzenia, v ktorom si Benicio del Toro a Paul Dano zahrajú dvojicu brutálnych vrahov

FILMY A SERIÁLY BEN STILLER
Uložiť Uložené

Dvaja na doživotie odsúdení brutálni vrahovia utiekli z väzenia a my o celom incidente dostaneme veľmi zaujímavo vyzerajúci seriál.

Pred mesiacom sme vám priniesli poriadne zaujímavú novinku v podobe nového seriálu z dielne stanice Showtime, ktorý režisérsky zastreší Ben Stiller (The Secret Life of Walter Mitty). „Prison Break“ podľa skutočných udalostí zobrazí udalosť spred dvoch rokov, kedy z New Yorského väzenia utiekli dvaja brutálni vrahovia odsúdení na doživotie a takmer sa im podarilo dostať sa za hranice USA. Celý incident vyvolal nielen rozsiahle pátranie a paniku, ale aj kontroverznú diskusiu ohľadom sexuálneho a milostného pozadia stojaceho za útekom. 

Ben Stiller natočí dramatický seriál o skutočnom úteku z väzenia, v ktorom si Benicio del Toro a Paul Dano zahrajú dvojicu brutálnych vrahov
Zdroj: Lionsgate

Seriál ponesie názov Escape at Dannemora a predstaví sa v ňom napríklad skvelý Benicio del Toro (Sicario, Snatch), šikovný Paul Dano (Prisoners, There Will Be Blood) či pre mladého diváka menej známa, no skúsená Patricia Arquette (Boyhood, Boardwalk Empire). Pôjde o limitovanú sériu a bude pozostávať z ôsmich hodinových epizód. Natáčanie by malo začať každú chvíľu v zatiaľ neznámych newyorských lokáciách. „Chceme natočiť tento príbeh s dôrazom na ľudskosť a postavy, ktoré v ňom figurovali. Aj keď žánrovo spadá do kolonky o úteku z väzenia, vo svojej podstate je to príbeh o skutočných ľudoch, ktorých činy viac či menej ovplyvnili ich životy“, povedal na margo seriálu režisér Ben Stiller.

Možno aj vám prišli smiešne tvrdenia o ľudskosti, keďže Richard Matt (Benicio del Toro) zabil a rozkúskoval svojho šéfa, neskôr utiekol do Mexika a tam zabil chlapíka pred barom. Jeho spoluväzeň David Sweat (Paul Dano) taktiež nebol žiaden svätec. Chladnokrvne totiž zavraždil zástupcu šerifa, počas výkonu jeho služby. Avšak úvahy bokom. Premisa a obsadenie je rozhodne skvelé a pokiaľ sa tvorcovia rozhodnú uberať smerom a lá The Night Of (predchádzajúci výrok tomu rozhodne nasvedčuje), môžeme dostať poriadne napínavú epizodickú zábavku. Čo myslíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia