Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 14:13
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Blomkampove experimentálne štúdio tasí zbraň svojim apokalyptickým kraťasom plným mimozemšťanov, deštrukcie a hustej atmosféry

FILMY A SERIÁLY NEIL BLOMKAMP
Uložiť Uložené

Vizuálne atraktívne Rakka je prvým krátkometrážnym filmom zo série. Pozrite si ho na vlastné oči.

Už v predošlých článkoch sme vás navnadili na krátke filmy z Blomkampovho nového experimentálneho štúdia s názvom Oats Studios. Prvé ukážky a trailery sľubovali netradičnú jazdu a veľkú porciu mimozemšťanov, no a ako viete, samotné snímky budú slúžiť ako odrazový mostík pre budúcich tvorcov. Netrvalo dlho a môžeme pokojne povedať, že sme sa dočkali vôbec prvej z nich. Počin si nesie názov Rakka a uvidíte v ňom väčšinu záberov z ukážok, ktoré už brázdili internetom. A rovnako nesmieme zabudnúť ani na Sigourney Weaver. Pravdou je, že Rakka je len jedným z troch úvodných projektov z takzvanej prvej vlny, ktorých stopáž sa bude pohybovať okolo dvadsať minút. Ak sa divákom snímky zapáčia, tvorcovia budú pokračovať. A čo na kraťas hovoríte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia