Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 18:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

K obsadeniu animovaného Spider-Mana sa pridáva oscarový Mahershala Ali z Moonlightu a House of Cards

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo z toho nakoniec bude uvidíme až budúci rok.

Phil Lord a Chris Miller (Jump Street, The Lego Movie) sa po scenáristickej a produkčnej stránke postarajú o animovaného Spider-Mana, ktorého premiéra nás všetkých čaká približne o rok a pol, v decembri (prosinec) 2018. Snímka by sa mala príbehovo úplne vyhýbať všetkým doposiaľ natočeným hraným snímkam. Na réžiu sa podujala dvojka Bob Persichetti a Peter Ramsey (Rise of The Guardians). Zaujímavosťou je, že pod maskou Spider-Mana neuvidíme všetkým nám dobre známeho Petera Parkera, ale černošského chlapca menom Miles Morales.

Znalci komiksov vedia, že nejde o žiadnu novú postavu, pretože Peter Parker nie je jediným nositeľom nadprirodzených pavúčích schopností. Podľa najnovších informácií vieme, že do projektu sa ďalej zapoja dvaja herci afroamerického pôvodu, konkrétne oscarový Mahershala Ali (Moonlight, House of Cards) a Brian Tyree Henry (Atlanta). Henry sa podujme na dabovanie role Jeffersona Davisa, otca Milesa Moralesa s temnou minulosťou.

Mahershala Ali svoj hlas zase priradí k Moralesovmu strýkovi, Aaranovi Davisovi. Ten mimochodom v Ultimate Spider-Man predstavoval super-zloducha menom The Prowler. Táto dvojica sa teda pripojí k už známemu obsadeniu - Shameik Moore (The Get Down, Dope) prenechá svoj hlas Milesovi Moralesovi, a vo filme taktiež budeme počuť Lieva Schreibera (X-Men: Wolverine) ako tajomného záporáka. Čo si o projekte zatiaľ myslíte vy?

K obsadeniu animovaného Spider-Mana sa pridáva oscarový Mahershala Ali z Moonlightu a House of Cards
Zdroj: Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia