Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsná kráska Charlize Theron v thrilleri Atomic Blonde rozdáva údery a láka na akčnú jazdu leta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kino je asi isté.

Atomic Blonde sa zatiaľ profiluje ako sakra lákavá akčná štýlovka. Nie je tomu inak ani v poslednom traileri. Charlize Theron si zahrá agentku MI6 Lorraine Broughton. Počas studenej vojny je vyslaná do Berlína, aby objasnila smrť iného agenta. Pomocnú ruku jej podá David Percival (James McAvoy). V ďalších rolách uvidíme napríklad Johna Goodmana, Tila Schweigera, Eddieho Marsana, Sofiu Boutellu a Tobyho Jonesa.

Snímku zrežíroval David Leitch (John Wick, Deadpool 2) a scenár vychádza z komiksovej predlohy The Coldest City od Anthonyho Johnstona a Sama Harta. O scenár k filmu sa postaral Kurt Johnstad (300). A podľa všetkého nás čaká poriadne strhujúca akčná nálož, ktorá bude patrične dravá, sexy a brutálna. Tohto "Johna Wicka v sukni" si rozhodne nenecháme ujsť. Slovenská premiéra je stanovená na 3. augusta (srpen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia