Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 18:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Remake klasickej gangsterky Scarface je opäť bez režiséra. Prečo z projektu vycúval David Ayer?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt s Diegom Lunom v hlavnej úlohe sa potĺka s problémami.

Remake kultovej gangsterky Scarface s Alom Pacinom je zrejme prekliaty. Opäť totiž prišiel o režiséra. V úplných začiatkoch štúdio koketovalo s Davidom Yatesom (posledné diely Harryho Pottera), potom bol však na režisérsku stoličku posadený Antoine Fuqua (The Equalizer). Dlho sa tam ale neohrial a vystriedal ho Pablo Larrain (Jackie). Štúdio s režisérom však ani tentoraz nebolo na jednej vlne, a tak bol projekt priklepnutý Davidovi Ayerovi (Suicide Squad).

Remake klasickej gangsterky Scarface je opäť bez režiséra. Prečo z projektu vycúval David Ayer?
Zdroj: Universal Pictures

Zdalo sa, že je podobným peripetiám koniec a remaku už nič nestojí v ceste. Ale chyba lávky. Do hry sa opäť vložilo štúdio Universal. To oznámilo, že Ayer snímku napokon režírovať nebude. Oficiálnym dôvodom je, že Ayer by snímku nestihol natočiť v zadanom termíne. Zdroje však naznačujú, že šéfom Universalu sa nepáčil Ayerov scenár, ktorý zhodnotili ako "príliš temný". Čo je trochu prekvapujúce, ak vezmeme do úvahy, že príbeh je o násilnom drogovom dílerovi. Asi ťažko mohli od režiséra čakať, že im predhodí uhladenú verziu pre tínedžerov. Pritom sa zdalo sa, že práve Ayer je vhodný kandidát na túto látku (viď. napríklad jeho Training Day). Čo sa však nezmenilo je predstaviteľ hlavnej roly. Stále sa počíta s Diegom Lunom, film samotný by si mal odbiť premiéru v auguste (srpen) 2018. Uvidíme teda, kto pri očakávanom remaku napokon skončí.

Remake klasickej gangsterky Scarface je opäť bez režiséra. Prečo z projektu vycúval David Ayer?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia