Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 22:51
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Cara Delevingne si je istá, že sa jej postava Enchantress v Suicide Squad 2 neobjaví!

FILMY A SERIÁLY CARA DELEVINGNE SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Suicide Squad 2 je vo fáze príprav a sme zvedaví, čo sa stane s postavou Cary Delevingne.

Suicide Squad bol pre komiksových fanúšikov bezpochyby jeden z najočakávanejších filmov roka 2016 a hoci po kritickej stránke nezahviezdil o nič viac ako súboj Batmana so Supermanom, finančné zisky rozhodli v prospech odklepnutia pokračovania. Divácke dojmy z filmu boli prevažne zmiešané, no viacerí sa zhodneme, že záporáčka Enchantress v podaní Cary Delevingne bola jedným z tých slabších článkov filmu. Samotný režisér Ayer nakoniec uznal, že by bol Joker lepším antagonistom, no teraz už o tom netreba polemizovať. Naskytla sa totiž otázka, či by sa Cara vrátila aj v pripravovanom sequeli, keďže jej postava ostala medzi živými. Teda, aby sme boli konkrétnejší, postava doktorky, nie Enchantress. V jednom rozhovore však povedala, že je vysoko pravdepodobné, že ju už neuvidíme:

„Bol to zážitok, ktorý mi zmenil život a, samozrejme, rada by som si ho zopakovala. Avšak nemyslím si, že by to vzhľadom na moju postavu dávalo nejaký zmysel. Skôr budem prítomná na natáčaní a blbnúť s ostatnými.”

Cara Delevingne si je istá, že sa jej postava Enchantress v Suicide Squad 2 neobjaví!
Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia