Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 10:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Filmová Temná veža podľa Stephena Kinga bude plná démonov a strhujúcej akcie. Dočkáme sa aj dejového prepojenia s inými Kingovými dielami?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Temná veža prichádza s novými zábermi.

Samozrejme, obavy sú určite na mieste. Adaptuje sa totiž vrcholné dielo Stephena Kinga. Temná veža má nepochybne obrovský potenciál, ale asi sa nedá povedať, že by fanúšikov snímka Nikolaja Arcela zatiaľ stopercentne presvedčila. Pravdou ale je, že z ukážok temný súboj Rolanda Deschaina (Idris Elba) a záhadného Muža v čiernom (Matthew McConaughey) o osud Temnej veže nepôsobí vôbec zle. Problém je skôr v tom, že na tento projekt sme čakali dlhé roky, prípadné chyby a zaváhania teda budú najmä fanúšikovia predlohy ťažko odpúšťať. My však napriek tomu chceme ostať optimistami a dúfame, že Temná veža napokon uspeje. Jej svet je skrátka príliš bohatý a zaujímavý, takže by bola škoda, keby tento film zamuroval pokusy o ďalšie adaptácie. Aj vzhľadom k faktu, že tvorcovia už chystajú seriál.

V nižšie uvedenej ukážke máme možnosť vidieť niekoľko nových záberov. Tvorcovia nám zase prezradia, že rozhodne nerezignovali na prepojenie príbehu s ďalšími dielami Stephena Kinga (It, The Shining, The Stand či Misery) a čo sa týka hercov, Idris Elba a Matthew McConaughey majú našu plnú dôveru. Okrem nich uvidíme aj Jackieho Earle Haleyho, Toma Taylora či Katheryn Winnick. Podarí sa Temná veža? Na Slovensku sa to dozvieme 24. augusta (srpen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia