Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 12:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Shazam s Dwaynom Johnsonom sa začne natáčať v roku 2018. DCEU k tomu naplánovalo na rok 2020 ďalšie dva filmy

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON SHAZAM
Uložiť Uložené

DCEU a Warner si môže aspoň do novembra odfúknuť. Wonder Woman sa im viac-menej podarila a zarobila slušné prachy, takže je načase naplno sa pustiť do budovania vesmíru.

14. februára 2020 a 5. júna 2020 uvidíme dva ďalšie DCEU filmy. Momentálne sa nevie, o čo pôjde a je aj príliš skoro na to, aby sme o tom špekulovali. Spolu s touto informáciou sme sa dozvedeli aj to, že Shazam (hoci stále nie je protagonista obsadený) by sa mal začať natáčať už vo februári. To by znamenalo, že by mohol stihnúť premiére naplánovanú na apríl 2019. A aj keď vyššie píšeme, že o nových premiérach nemá zmysel špekulovať, je možné, že jednu z nich obsadí sólovka Black Adama (záporák pre Shazama), ktorý skutočne dostane svoj vlastný film, pretože The Rock. Druhý dátum by mohlo obsadiť pokračovanie Wonder Woman. Očakáva sa, že práce na sequeli Warner odhalí na Comic-Cone, a teda už čo nevidieť. Režisérom Shazama by mal byť David F. Sandberg (Lights Out, Anabelle 2) a údajne sa v snímke Rockov Black Adam neobjaví. Momentálne ale nič nie je oficiálne a my pevne veríme, že sa novinky dozvieme už v sobotu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia