Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2017, 18:40
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Gambit s Channingom Tatumom chce kráčať v šľapajách nekonvenčného Deadpoola či Logana

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Produkcia Gambita sa teda poriadne preťahuje. Dúfajme, že to aspoň bude stáť za to.

Začiatkom minulého roka sme sa dozvedeli, že produkcia filmu Gambit od štúdia 20th Century Fox, v hlavnej úlohe s Channingom Tatumom, sa bude musieť odložiť. Dôvodom malo byť prepisovanie scenára, pretože kreatívny tím, ktorý sa má postarať o vznik filmu (rovnako tak má veľké slovo aj sám Tatum), má v pláne upraviť niektoré aspekty snímky podľa vzoru filmov ako Deadpool a Logan.

Na tohtoročnom Comic-Cone povedal Channing Tatum v interview s portálom Yahoo toto: „Mali sme skutočné šťastie. Náš prvý návrh toho, ako má film vyzerať, bol dobrý, ale dostali sme sa do doby, kde filmy zo série X-Men prešli veľkou zmenou čo sa týka formátu a samotnej kvality. Snímky ako Logan či Deadpool nám otvorili veľa nových možností, takže celý projekt ešte musíme trochu lepšie premyslieť." Ak sa pýtate, či týmto „premýšľaním" mal Channing na mysli zmenu ratingu na R-kový, tu je jeho odpoveď: „Týmto smerom pravdepodobne nepôjdeme. Gambita som mal rád ešte ako dieťa. Určite teda nevylučujem rating PG-13".

 

Gambit s Channingom Tatumom chce kráčať v šľapajách nekonvenčného Deadpoola či Logana
Zdroj: Marvel Comics

Film Gambit má však stále prázdne miesto na režisérskej stoličke. Špekulovalo sa, že by na ňu mal zasadnúť jeden z dvojice Doug Ligman (Edge of Tomorrow) a Rupert Wyatt (Zrodenie Planéty opíc), obaja sú však podľa posledných informácií von z hry a okrem toho majú na konte omnoho zaujímavejšie projekty. Posledným esom v rukáve by mohol režisér Frank Darabont (The Walking Dead, Shawshank Redemption), no to tiež pravdepodobne nevyšloChanning by mal hrať postavu Remyho Etienne LeBeaua alias Gambita, mutanta so schopnosťou (okrem iného) ovládať kinetickú energiu, ktorému bude robiť spoločnosť herečka Léa Seydoux (Nehanební bastardi, Spectre) v úlohe mutantky s menom Bella Donna Boudreaux. Vedeli by ste si vôbec predstaviť Gambita ako vulgárne R-ko? My veľmi nie a skôr dúfame, že sa namiesto tých neustálych odkladov radšej do niečoho konečne pustia.

Gambit s Channingom Tatumom chce kráčať v šľapajách nekonvenčného Deadpoola či Logana
Zdroj: heroichhollywood.com
Domov
Zdieľať
Diskusia