Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 17:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bumblebeeho spin-off obsadil do hlavnej úlohy wrestlera Johna Cenu. Okrem toho mení dátum premiéry a ponúka aj stručný nástrel príbehu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadchádzajúca snímka z univerza Transformers konečne zahájila natáčanie a taktiež ponúkla aj množstvo celkom nových informácií.

Ako už mnohí z vás veľmi dobre vedia, filmový svet Transformers sa už budúci rok rozrastie o ďalšiu snímku. Namiesto príchodu v poradí šiestej časti hlavnej ságy sa však dočkáme samostatného spin-offu s Bumblebeem, ktorý spolu so zahájením natáčania konečne ponúkol aj niekoľko zaujímavých informácií, ako napríklad nový dátum premiéry, oficiálnu synopsu či herecké obsadenie. Tou pravdepodobne najprekvapivejšou správou je ale obsadenie známeho wrestlera Johna Cenu do hlavnej úlohy, aj keď o jeho postave zatiaľ nič konkrétne nevieme.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nás zavedie do roku 1987 a predstaví nám obľúbeného Transformera Bumblebeeho na úteku. Tomu sa podarí nájsť útočisko na smetisku v malom kalifornskom plážovom mestečku, časom ho však pošramoteného a poznačeného vojnou objaví 18-ročná Charlie (Hailee Steinfeld - The Edge of Seventeen, True Grit), ktorá stále hľadá svoje miesto na tomto svete. A keď ho dievčina oživí, okamžite zistí, že rozhodne nie je tým obyčajným žltým Volkswagen chrobákom, akým sa na prvý pohľad zdal.

Bumblebeeho spin-off obsadil do hlavnej úlohy wrestlera Johna Cenu. Okrem toho mení dátum premiéry a ponúka aj stručný nástrel príbehu
Zdroj: Paramount Pictures/Hasbro

Za réžiou stojí prezident stop-motion štúdia Laika Entertainment Travis Knight (Kubo and the Two Strings), o scenár sa postarala Christina Hodson (Unforgettable) a okrem vyššie spomínaných osobností sa objaví aj Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow či Grace Dzienny. Kompletné natáčanie bude prebiehať v Kalifornii, pričom premiéra snímky, ktorá bola o niekoľko mesiacov posunutá, je momentálne naplánovaná na 21. decembra (prosinca) 2018, takže Bumblebee sa o divácku priazeň pobije so sólovkou Aquamana a muzikálom Mary Poppins Returns od Disney. Ako na vás zatiaľ tento spin-off pôsobí? Dáte mu v kine šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia