Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 13:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ktoré postavy zohrajú v príbehu tímovky The Defenders nejakú úlohu? Várka viac ako troch tuctov lákavých obrázkov vám rozhodne odpovie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix sprístupní seriál už o dva krátke týždne. Nalaďte sa preto na The Defenders najnovšou porciou obrázkov, po ktorých sa už nebudete vedieť dočkať.

Komiksová miniséria The Defenders dorazí 18. augusta (srpna) 2017, čo znamená, že si mnohí fanúšikovia seriálovej tvorby od Netflixu a Marvel Television budú môcť už onedlho vychutnať ďalší očakávaný projekt z tejto plodnej spolupráce. Kým sa tak ale stane, môžeme si skrátiť čakanie vďaka obrovskej porcii lákavých staronových obrázkov. Niektoré z nich síce zobrazujú scény, ktoré sme už mohli vidieť v predošlých traileroch, nájde sa však medzi nimi aj množstvo doposiaľ nevidených. Navyše, ponúkajú pohľad snáď na každého jedného dôležitejšieho jednotlivca. Bude teda nesmierne zaujímavé sledovať, ako si tvorcovia v priebehu ôsmych epizód poradia s tak bohatým počtom hlavných aj vedľajších postáv. Budete sledovať? Pre viac informácií klikajte sem a teraz sa už ponorte do nižšie priloženej galérie s obrázkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia