Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. augusta 2017, 16:49
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Charlie Sheen sa spolu so skupinou ľudí ocitá uväznený vo výťahu v jednej z veží Svetového obchodného centra počas útokov z 11. septembra

FILMY A SERIÁLY 911
Uložiť Uložené

Takto to asi nepôjde, Charlie.

Charlie Sheen zrejme nutne potrebuje prachy na kokaín, takže sa upísal tejto gýčovito pôsobiacej žmýkačke sĺz. Samozrejme, nič proti reflexii tragických udalostí z 11. septembra 2001. Napríklad taký Paul Greengrass ukázal, že sa to dá. Ale 9/11 pôsobí skôr ako nudná a miestami nechcene smiešna fraška. A Sheena evidentne celé natáčanie absolútne nezaujímalo. Vo filme budeme sledovať skupinu rôznych ľudí, ktorí sa ocitnú uväznení vo výťahu Severnej veže. Čas sa kráti, dokážu sa však zachrániť?

Okrem neho uvidíme aj Whoopi Goldberg, Ginu Gershon, Luisa Guzmána, Wooda Harrisa či Olgu Fonda. Snímku nakrútil Martin Guigui a do amerických kín 9/11 dorazí 8. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia