Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017, 15:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsňákovi Frankovi Grillovi mimozemšťania v akčnom sci-fi unesú syna. Ešte ale netušia, že ich to bude sakramentsky bolieť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie sci-fi akčňáku Skyline je tu.

V roku 2010 vtrhlo do kín sci-fi béčko Skyline a hoci veľa vody nenamútilo, stačilo to na vznik sequelu. Dej je jednoduchý: drsňácky detektív Mark (Frank Grillo) má už dlhšie problémy so svojím synom. A akoby toho nebolo málo, na Zem opäť dorazia mimozemské koráby a Markovho syna unesú. Ešte ale nevedia, že sa im tento krok hrubo vypomstí.

Režíroval scenárista prvého dielu Liam O'Donnell a okrem Grilla sa herecky predvedú aj Bojana Novakovic, Iko Uwais, Callan Mulvey, Valentine Payen či Betty Gabriel. Čo dodať? Podľa ukážky pôjde o rovnako neškodný úlet, akým bola jednotka. Na druhej strane, pokiaľ vás prvý Skyline bavil, je slušná šanca, že si túto cestu Franka Grilla, ktorý ide nakopať prdele emzákom, celkom užijete. Americká premiéra je naplánovaná niekedy na tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia