Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 18:38
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Chaning Tatum: Gambit sa prepisuje od základov. Žeby sme skutočne dostali odvážnejší komiksový film na štýl Logana?

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Stále však nemá režiséra.

Channing Tatum potvrdil, že sólovka Gambit od 20th Century Fox je práve v štádiu úplnej zmeny scenára znova od začiatku. Ešte pred pár rokmi to vyzeralo tak, že Gambit bude jedným z najväčších titulov vo svete X-Men. Film však bol niekoľkokrát odložený a trpel hlavne po odstupe dvoch režisérov. Naposledy sa s projektom rozlúčil režisér Doug Liman (Edge of Tomorrow) takmer pred rokom. Skoro žiadne novinky od Foxu neprichádzali a mnohých začínalo zaujímať, či Gambita vôbec niekedy uvidíme.

Zatiaľ čo odpoveď na túto otázku zostáva záhadou, Tatum priniesol dlho očakávaný update o projekte na tohtoročnom Comic-Cone v San Diegu. Vyjadril sa následovne: Snažili sme sa vytvoriť niečo iné. Niečo, čo tento žáner filmov ešte nevidel. Keď sme však uvideli Deadpoola a Logana, začali sme robiť scenár, aký sme vždy chceli. Takže sme začali od začiatku. Zatiaľ sa ale stále nevie, kto to bude režírovať a akými zmenami si film prejde. V každom prípade, s jeho dokončením sa stále počíta. 

Chaning Tatum: Gambit sa prepisuje od základov. Žeby sme skutočne dostali odvážnejší komiksový film na štýl Logana?

Domov
Zdieľať
Diskusia