Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2017, 12:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Milujúci rodičia vychovávajú v novej netflixovskej hororovej komédii Little Evil roztomilého malého Antikrista

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prichádza Satan s humorným ksichtom?

Netflixu rozhodne fandíme, aby konečne dokázal poriadne bodovať aj na poli celovečerných filmov. Najnovšie to skúsi s hororovou komédiou Little Evil. V nej si Gary (Adam Scott) vezme za ženu krásnu Samanthu (Evangeline Lilly) a stane sa nevlastným otcom jej syna Lucasa (Owen Atlas). Lenže čoskoro zisťuje, že so 6-ročným chlapčekom zrejme nie je všetko s kostolným poriadkom. Množia sa okolo neho podivné nehody, Lucas stále divne čumí, správa sa veľmi zvláštne a až príliš pripomína Damiena z hororu Prichádza Satan! No ešte aby nie, pretože samotný Lucas je Antikrist, ktorý dorazil zúčtovať so svetom.

Z podobnej premisy sa dá vyťažiť slušná komédia, ale trailer sa zatiaľ drží dosť pri zemi. Sympatické obsadenie ho ale celkom zachraňuje, tak dúfajme, že si tvorcovia postrážili aj príbehovú stránku a dostaneme skutočne vtipnú záležitosť. Little Evil napísal a zrežíroval Eli Craig (Tucker and Dale vs Evil) a okrem Scotta a Lilly sa predstavia aj Bridgett Everett, Clancy Brown, Tyler LAbine, Donald Faison, Chris D'Elia a Kyle Bornheimer. Premiéra sa uskutoční 1. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia