Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 17:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Michael Keaton a Dylan O'Brien bojujú s teroristom, ktorý môže zničiť celý svet. Thriller American Assassin už čoskoro vstúpi do našich kín

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Presvedčil vás film o návšteve kina?

American Assassin sa už nezadržateľne blíži do kín, ale predtým, ako sa z Mitcha Rappa (Dylan O' Brien) stane nezastaviteľný agent bažiaci po pomste, k nám dorazila ešte jedna ukážka. Všetko potrebné už o tomto projekte aj tak dávno viete (ak nie, tak nazrite napríklad do tohto vlákna) a pravdepodobne ste sa už rozhodli, či za akčný thriller pod režisérskou taktovkou Michaela Cuestu vysolíte peniaze vo vašom multiplexe. Treba povedať, že ani táto ukážka nezaostáva a sľubuje poriadne našliapnutý akčný zážitok.

Mitch Rapp a Stan Hurley (Michael Keaton) sa budú vo filme snažiť chytiť obávaného teroristu (Taylor Kitsch), ktorý má so svetom veľmi veľké a nepekné plány - vyvolať svetovú vojnu. Zmieneným hercom budú sekundovať aj Scott Adkins, David Suchet, Sanaa Lathan a Shiva Negar. Ostáva nám už len dúfať, že American Assassin neklame telom a nestane sa z neho len zabudnuteľný akčnák, ktorý rýchlo vyšumí. Bola by to totiž sakramentská škoda. V slovenských kinách bude mať film premiéru už 14. septembra (září) 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia