Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2017, 11:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Štúdio Sony plánuje ďalší spin-off k Spider-Man: Homecoming. Chopí sa réžie príbehu o Nightwatchovi Spike Lee?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V štúdiu rozhodne nezaháľajú a plánujú oprášiť aj tohto menej známeho hrdinu.

Už vieme, že Sony/Marvel plánujú k svojmu tohtoročnému Spider-Manovi: Homecoming prilepiť nielen pokračovanie, ale aj niekoľko spin-offov. Okrem Venoma s Tomom Hardym by sme sa mali dočkať aj silných ženských hrdiniek, ako Silver Sable či Black Cat. Sólovky by mali dostať aj záporáci Kraven a Mysterio. No, a potom je tu Nightwatch. Pôvodne sa špekulovalo, že tento superhrdina sa mihne už v Spider-Man: Homecoming, čo sa napokon nestalo. Podľa nových informácií však Edward Ricourt (Now You See Me, Jessica Jones) už pilne pracuje na scenári jeho sólovky.

Štúdio Sony plánuje ďalší spin-off k Spider-Man: Homecoming. Chopí sa réžie príbehu o Nightwatchovi Spike Lee?
Zdroj: Marvel Comics

Čo sa týka režiséra, v Sony si brúsia zuby na kultového Spikea Leeho (Summer of Sam, 25th Hour). Lenže viete, ako to chodí. Stále sa pohybujeme v sférach typu "jedna babka povedala...". Sony tak síce naozaj môže po Leeovi pokukovať, ale či sa réžie naozaj chopí, je v tomto momente veľmi neisté. Mnoho scenárov a filmov od Sony navyše často končí v "producentskom pekle" a nikdy sa ich nepodarí nakrútiť. Je ale pravdou, že fanúšikovia Marvelu by Nightwatcha na veľkom plátne videli veľmi radi, takže sa zdá, že jeho sólovka k nám predsa len dorazí. A musíme uznať: vidieť komiksovku režírovanú Spikeom Leem znie naozaj lákavo. Na druhej strane treba dodať, že Lee nikdy nebol režisérom podobne ladených mainstreamových zábaviek. Je teda otázne, či by ho takýto projekt vôbec zaujímal.

Štúdio Sony plánuje ďalší spin-off k Spider-Man: Homecoming. Chopí sa réžie príbehu o Nightwatchovi Spike Lee?
Zdroj: Variance Films

Nightwatch je pre ľudí, čo nesledujú Marvel príliš do hĺbky, viac-menej neznáma postava. Jeho skutočné meno je Kevin Trench. Ide o doktora, ktorý sa stane svedkom teroristického útoku a uvidí, ako pri súboji s teroristami umrie hrdina v neviditeľnom kostýme. Keď mu doktor zloží masku, v šoku zistí, že sa díva na staršiu verziu seba samého. Najprv sa snaží oblek ukryť, ale napokon svojmu osudu neunikne - nasadí si ho a vyráža do boja so zločinom. K jeho parťákom patrí Captain America, Black Cat, Deathlok či Firestar. Čo si myslíte o sólovke Nightwatcha? Radi by ste videli na režisérskej stoličke práve Spikea Leeho?

Domov
Zdieľať
Diskusia