Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 17:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Blade Runner 2049 sa pripomína takmer štyridsiatkou nádherných obrázkov a dáva veľmi jasne najavo, že bude nezabudnuteľnou pastvou pre oči

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Do vytúženej premiéry ostáva už iba posledný mesiac. Navnaďte sa preto ďalšou novou várkou skvelých obrázkov.

Blade Runner 2049 patrí bezpochyby k tým najočakávanejším snímkam tohto roka, a to nielen kvôli skutočnosti, že sme o tom v redakcii naozaj presvedčení. V prospech tohto lákavého sci-fi totiž hovorí takmer všetko, počnúc výpravou, obsadením či kvalitou samotných tvorcov a končiac mimoriadne lákavými zábermi, ktoré boli doposiaľ zverejnené. Kým sa však opäť raz dočkáme nejakej tej novej ukážky, prípadne druhého z troch prequelových kraťasov, môžeme si vychutnať aspoň ďalšiu úctyhodnú dávku nádherných obrázkov. No ešte predtým, než sa do nich pustíte, vedzte, že premiéra filmu je u nás naplánovaná na 5. októbra (října) 2017 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť viac, klikajte už klasicky sem. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia