Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Plastelínové postavičky á la Shaun the Sheep sú opäť pripravené zabávať divákov. Tentokrát sa v staroveku bránia zákernej invázii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia Wallace and Gromit prichádzajú s čerstvou upútavkou ich novej rozprávky Early Man.

Ak máte radi Ovečku Shaun alebo komickú dvojicu Wallaca s Gromitom, určite vám neunikla informácia o tom, že sa ku nám chystá ďalšia sympatická plastelínová rozprávka. Tentokrát nás štvornásobný oscarový režisér Nick Park vezme do praveku a v snímke Early Man rozpovie príbeh jaskynného človeka Nicka, ktorý sa musí brániť invázii odvekého nepriateľa Lorda Nootha. Plastelínový antagonista navyše disponuje pokročilou technológiou z doby medenej, na Nicka a jeho kmeň teda vôbec nečaká ľahká úloha.

Najnovší trailer potvrdzuje, že humorom i svojskou atmosférou zostáva Early Man verný predchádzajúcim projektom režiséra, fanúšikovia by teda nemali zostať sklamaní. Postavičkám hlasy prepožičajú silné herecké tváre ako napríklad Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Tom Hiddleston (Kong: Skull Island) či Maisie Williams (Game of Thrones), film v kinách debutuje začiatkom budúceho roka, konkrétne 26. januára/leden.

Plastelínové postavičky á la Shaun the Sheep sú opäť pripravené zabávať divákov. Tentokrát sa v staroveku bránia zákernej invázii
Zdroj: Aardman Animations

Domov
Zdieľať
Diskusia