Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2017, 13:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jennifer Lawrence sa vráti do role Mystique v ďalšom X-Men filme iba kvôli fanúšikom

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Modrá mutantka je späť.

Jennifer Lawrence potvrdila, že sa vracia k postave Mystique iba kvôli jej fanúšikom. Rolu modrej mutantky prevzala po Rebecce Romjin, ktorá ju stvárnila v originálnej trilógii. V roku 2011 sa Jennifer objavila po prvýkrát vo filme X-Men: First Class. Ďalej si to zopakovala ešte v X-Men: Days of Future Past a X-Men: Apocalypse. Nie je žiadnym tajomstvom, že po poslednom filme o mutantoch skončili zmluvy všetkým protagonistom: Jamesovi McAvoyovi ako Professorovi X, Michaelovi Fassbenderovi ako Magnetovi a Nicholasovi Houltovi ako Beastovi. Povrávalo sa, že prenechajú priestor iným hercom a postavám na čele so Sophie Turner ako mladej Jean Grey. Podľa všetkých informácii to však vyzerá tak, že sa všetci vrátia poslednýkrát a ako Jennifer Lawrence tvrdí, je to zásluhou fanúšikov, s ktorými sa chcú rozlúčiť vo veľkom.

Jennifer Lawrence sa vráti do role Mystique v ďalšom X-Men filme iba kvôli fanúšikom
Zdroj: 20th Century Fox

Pre Digital Spy herečka povedala: „Moja zmluva skončila, už som nemusela robiť ďalší film. O čom by to bolo? Jej príbeh potrebuje koniec. Musela som sa vrátiť kvôli fanúšikom, ktorí sledujú cestu Mystique od roku 2011."

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Aj keď zatiaľ stále nieje potvrdené, akú veľkú rolu si Mystique v novom filme X-Men: Dark Phoenix zahrá, isté je však, že pôjde o posledný film pre Jennifer (teda aspoň pokým nezmení názor, alebo štúdio Fox finančnú odmenu). O filme zatiaľ veľa nevieme, ale režisér Simon Kinberg oznámil, že do hlavnej role záporačky je obsadená Jessica Chastain ako Empress Lilandra (tá však len pred pár hodinami prehlásila, že vo filme hrá inú postavu). Film má premiéru naplánovanú na 1.november (listopadu) 2018. Ste spokojní s návratom Mystique alebo by ste brali preobsadenie postavy či jej úplný koniec?

Domov
Zdieľať
Diskusia