Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 14:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Marcel O.

Benedict Cumberbatch si zahrá vo filme z prostredia o cigánskych boxeroch s názvom Gypsy Boy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Benedict si zahrá ďalšiu reálnu postavu z minulosti.

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Sherlock) si do svojho portfólia hereckých úloh pridá ďalšiu, keď ho uvidíme vo filme Gypsy Boy, ktorý bude natočený podľa najlepšie predávaných pamätí od Mikeyho Walsha. O produkciu sa postará Dee Koppan O'Leary (The Crown od Netflixu) a Kevin Loader (My Cousin Rachel, The Death of Stalin).

Rodina, z ktorej pochádzal autor pamätí, bola jednou z posledných cigánskych rodín žijúcich v anglickej komunite, známou svojimi bitkárskymi schopnosťami. Keď sa Mikey narodil, jeho otec (Benedict Cumberbatch) mu zavesil okolo krku pár zlatých boxerských rukávic, dúfajúc tak v jasnú budúcnosť pre svojho syna. Ako Mikey dospieval, tak na ňom jeho otec videl, že v sebe tú bojovnú krv jednoducho nemá, a tak mu dal možnosť rozhodnúť sa: buď ostane a bude zápasiť alebo odíde a už sa nikdy nevráti.

Ako režisér film natočí Morgan Matthews (A Brilliant Young Mind), ktorý aktuálne hľadá mladého herca pre rolu Benedictovho syna. Scenár napísal James Graham (The Vote, Coalition), na ktorom spolupracoval priamo s Walshom, aby sa snímka čo najviac podobala skutočnosti. Boxerská dráma by sa mala začať natáčať na budúce leto 2018.

Benedict Cumberbatch si zahrá vo filme z prostredia o cigánskych boxeroch s názvom  Gypsy Boy
Zdroj: Black Bear Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia