Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 22:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oficiálne: Vikingovia potrápia divákov aj v 6. sérii, opäť s 20 epizódami

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Ugh...

Len ťažko by sme mohli tvrdiť, že sme prekvapení, skôr nás zaráža, že to stále sleduje toľko ľudí, aby malo History dôvod zakaždým odklepnúť novú sériu. Vikings som prestal pozerať po polovici 4. série, kedy to už so seriálom išlo z kopca závratnou rýchlosťou. Kolega osky síce ešte bojoval pri druhej polovici, no aj on v recenzii potvrdil, že sa to už fakt neoplatí. 20-epizódny formát môžeme považovať ako posledný klinec do rakvy, no a zdá sa, že sa History nepoučilo a kvôli sledovanosti otupí kvality niekdajšieho úžasného seriálu znova. 

5. séria (rovnako s počtom epizód 20) začne 29. novembra. Podobne ako The Walking Dead, seriál si dá po polovici pauzu a na obrazovky sa vráti na jar 2018. 20-dielna 6. séria teda znova začne budúcu jeseň. My vieme, že medzi vami je stále až nezdravo veľa ortodoxných fanúšikov Vikingov, no jedno vám musíme uznať. Po 7. sérii Game of Thrones ste sa výrokmi, že Vikingovia sú ešte lepší, konečne priblížili k pravde, ktorá ešte pred rokom znela ako najhorší vtip. Takže, nech sa páči, zahlasujte v ankete a nehnevajte sa na nás. Pre nás Vikingovia kvalitatívne doplávali (alebo sa skôr potopili) ku dnu už dávno, no sme radi, že stále robia radosť aspoň niektorým z vás. Tak si túto dnešnú správu užite. 

Anketa:
Z nasledujúcej dvojice seriálov je lepší
1. Game of Thrones
2. Vikings
1. Game of Thrones
33 %
721 Hlasov
2. Vikings
67 %
1456 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia