Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 0:30
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Objaví sa Darth Vader v sólovke Han Sola? Najnovšie zvesti tvrdia, že postava sa objavila na natáčaní

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uvidíme súboj svetelných mečov?

Darth Vader by sa podľa najnovších správ mal objaviť vo filme o Han Solovi. Pôvodní režiséri Phil Lord a Chris Miller boli po nezhodách so štúdiom nahradení oscarovým Ron Howardom. Ten to vezme trošku z iného uhla, nevieme však, v čom sa film bude líšiť od podoby pôvodných režisérov. Jedinou zmenou, o ktorej zatiaľ vieme, je účasť Paula Bettanyho , ku ktorému sa údajne pridáva Darth Vader.

Podľa vyhlásení That Hashtag Show sa postava obľúbeného sitha objavila na natáčaní. Zatiaľ nevieme, kto sa zhostí úlohy Vadera, pretože Spencer Wilding, ktorý ho stvárnil v Roque One, zamietol všetky špekulácie o jeho účasti vo filme. Je dosť možné, že prítomnosť Darth Vadera nieje nič iné ako reklamný ťah, pretože, ako vieme z originálnej trilógie, Han sa s ním prvýkrát stretol až v epizóde IV New Hope. Alden Ehrenreich nahradí Harrisona Forda v role najlepšieho pilota v galaxii, ktorý by k nám mal doletieť 24. mája (května) 2018.

Objaví sa Darth Vader v sólovke Han Sola? Najnovšie zvesti tvrdia, že postava sa objavila na natáčaní
Zdroj: Disney

Domov
Zdieľať
Diskusia