Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 13:23
Čas čítania 0:00
Adam L.

Žijúca legenda Guillermo del Toro si dá od režírovania rok pauzu. Čo to znamená pre očakávané projekty?

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Fanúšikovia musia byť trpezliví. Režisér však sľubuje návrat s novými nápadmi.

Hellboy, Faunov labyrint, scenáre pre Hobita či najnovšie The Shape of Water. To je len zlomok milovanej tvorby mexického režiséra Guillerma del Tora. Najnovšie však poskytol rozhovoru filmovému magazínu Variety, v ktorom oznamuje ročnú pauzu s režírovaním. „Chystal som sa pracovať na Fantastic Voyage, no po dokončení The Shape of Water potrebujem ročnú pauzu.“  Okrem toho priniesol rozhovor pre jeho fanúšikov kopec pozitívnych noviniek.

Žijúca legenda Guillermo del Toro si dá od režírovania rok pauzu. Čo to znamená pre očakávané projekty?
Zdroj: slash films

Netflix pripravuje druhú sériu animovaných Trollhunters, čo ale nebude všetko. Ako však povedal del Toro: „Musím mlčať, inak by ma ľudia z Netflixu zabili. Nové správy očakávajte do štyroch týždňov. Okrem toho pripravuje scenár pre čiernobiely film Silver. Ten bude rozprávať príbeh o mexickom wrestlerovi, ktorý sa rozhodol vyzabíjať politických upírov. 

Žijúca legenda Guillermo del Toro si dá od režírovania rok pauzu. Čo to znamená pre očakávané projekty?
Zdroj: hollywoodreporter.com

Dalo by sa povedať, že jeho ďalší očakávaný remake Fantastic Voyage z roku 1966 je prekliaty. Príbehu sa totiž už v minulosti chytili Roland Emmerich či Paul Greengrass, a zahrať si v ňom mali Will Smith alebo Hugh Jackman. Vždy však vznikli problémy, ktoré projekt ukončili predčasne. Točiť sa malo už na jeseň budúceho roku. Nemusíme sa však báť. Guillermo del Toro sľúbil, že projekt Fantastic Voyage určite dokončí. Je známe, že využije rovnakú 3D technológiu, akú používa James Cameron. Guillermo del Toro síce nateraz dal režírovanie bokom, filmu sa však venuje naďalej. Jeho scenáre sú totiž takmer okamžite kupované veľkými štúdiami.

Domov
Zdieľať
Diskusia