Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 20:34
Čas čítania 0:00
Adam L.

Koľko natočeného materiálu ostalo po pôvodných režiséroch sólovky Hana Sola a čo všetko bolo zmenené s príchodom Rona Howarda?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Ron Howard pretočil už existujúci materiál po svojom.

Už len samotný fakt, že sa film naväzujúci na Star Wars nakrúca, je veľkou novinkou. Informácie z posledných dní sú dôkazom, že aj negatívne správy sú dobrým marketingom. Od začiatku nakrúcania kolujú okolo projektu fámy a legendy. To, čo ho však preslávilo najviac, je fakt, že režisérska dvojica Phil Lord a Chris Miller vystúpili z produkcie a na režisérsku stoličku zasadol oscarový Ron Howard. Vznikali dohady o tom, akú veľkú časť nakrúteného materiálu bude chcieť Howard pretáčať

 Režisér Ron Howard a scenárista Jon Kasdan

Režiséri Lord a Miller sa na projekte zdržali štyri mesiace. Oficiálnym dôvodom ich výmeny boli konflikty so scenáristom a vedúcim výroby spoločnosti Lucasfilm. Scenárista Jon Kasdan sa sťažoval, že príliš improvizujú. Ako to celé ovplyvní výsledné dielo? Pravdepodobne sa zdvojnásobí rozpočet a odmena pre herečku Thandie Newton. Objavila sa totiž v 90% scénach natočených režisérskym duom. Práve veľkú časť z nich sa rozhodol Ron Howard nakrúcať znova. Herečka si z toho ťažkú hlavu nerobí, spolupráca s Howardom ju vraj nesmierne napĺňa. 

 Howard a Thandie Newton

Ron Howard patrí medzi velikánov súčasného Hollywoodu. Všetci fanúšikovia majú ohľadom filmu vysoké očakávania. A že ide o veľkú vec s veľkým potenciálom svedčí aj herecké obsadenie. V roli Han Sola sa predstaví Alden Ehrenreich a jeho kolegami sú Emilia Clarke, Woody HarrelsonDonald Glover či Paul Bettany. Momentálne by mal prebiehať strih a finálne úpravy. Ak nevymenia strihača, premiéra nás čaká už máji (květen) budúceho roku.

Koľko natočeného materiálu ostalo po pôvodných režiséroch sólovky Hana Sola a čo všetko bolo zmenené s príchodom Rona Howarda?
Zdroj: Lucasfilms
Domov
Zdieľať
Diskusia