Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. novembra 2017, 20:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vtipný trailer pre pokračovanie Rodinky úžasných láme rekordy. Dosiahol viac než 113 miliónov videní a kraľuje medzi animovanými filmami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zároveň sa nachádza aj na siedmej priečke v rebríčku najsledovanejších trailerov všetkých čias.

Ako už mnohí určite veľmi dobre viete, pred niekoľkými málo dňami sme sa konečne dočkali oficiálneho traileru pre očakávaný animák The Incredibles 2, ktorý v našich kinách uvidíme už budúci rok, a to konkrétne 2. augusta (srpen) 2018 (americké publikum 15. júna/června).

No aj keď ukážka nepatrila k tým najdlhším, na našu radosť sa niesla presne v duchu prvého filmu z roku 2004, čo nás iba utvrdilo v názore, že režisér Brad Bird (The Iron Giant, The Incredibles, Mission: Impossible - Ghost Protocol) má pokračovanie pevne v rukách. A z traileru sme rozhodne neboli nadšení iba my. Podľa Entertainment Weekly sa mu totiž podarilo zozbierať už viac než 113 miliónov videní, vďaka čomu sa stáva vôbec najsledovanejším trailerom pre animovaný film a siedmim najsledovanejším trailerom všetkých čias. Koľkokrát ste si ho pozreli vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia