Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 12:02
Čas čítania 1:05
Karolína Uličná

Dolli z Ruže pre nevestu si dala zväčšiť prsia za 12 000 eur zo zdravotných dôvodov. Menšie sa mi páčili viac, tvrdí

OSOBNOSTI REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

V rozhovore prezradila, že luxusný život v Dubaji jej platil priateľ, ale aj to, koľko ju stáli plastické operácie.

Jedna z najvýraznejších účastníčok markizáckej Ruže pre nevestu Dolli, ktorá šou po poslednej epizóde definitívne opustila, poskytla exkluzívne pre Refresher pohľad do zákulisia svojho života. Objasnila napríklad, odkiaľ má peniaze na vedenie luxusného života či to, koľko stáli jej plastické operácie.

Odporúčané
Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará Dolli z Ruže pre nevestu: Dubaj mi platil môj expriateľ, o syna stále bojujem. Treba si nájsť partnera, ktorý sa o teba postará 28. apríla 2024, 16:30

Dolli, celým menom Nikoleta Daniela Kortišová, ktorá však už nie je súčasťou reality šou na Markíze, priznala, že toto bola pre ňu úplne nová skúsenosť. V živote totiž o chlapa nebojovala a už to vraj ani robiť nebude. Sama priznala, že ku koncu jej to bolo miestami nepríjemné.

Dolli, ruza pre nevestu
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely

Dvadsaťosemročná bývalá kaderníčka mala vo vzťahoch vždy jasno, nikdy nebola odkázaná ani na zoznamovacie aplikácie. Práve jej bývalý priateľ pôvodom z Austrálie, ktorý pracoval v Dubaji, jej zabezpečoval luxusný život. 

„Mal radosť z toho, keď mi mohol kupovať drahé kabelky a starať sa o mňa,“ uviedla v rozhovore pre Refresher. Z jej peňaženky nešlo takmer nič a ona sama si podľa jej slov kabelku Hermès za 30-tisíc určite nekúpi.

Jej drahý život sa úzko spája aj s plastickými operáciami, ktorých podstúpila už niekoľko. Napríklad jej prsia stali 12-tisíc eur. Priznala však, že menšie prsia, ktoré mala predtým, sa jej páčili viac a tieto si ani nevybrala ona sama. Obrovské prsia si údajne dala urobiť zo zdravotných dôvodov. 

Dolli vyhrala v šou titul Miss ruža.
Dolli vyhrala v šou titul Miss ruža. Zdroj: Instagram/nicoleta_dolli_kortis

Aktuálne Dolli buduje svoj vlastný biznis. Chce rozbehnúť svoju vlastnú značku a otvoriť si salón na predlžovanie vlasov. Viac o jej živote, o tom, v akej reality šou účinkovala, o podrobnostiach z jej vzťahu aj o jej správaní v Ruži pre nevestu sa dočítaš TU.

Tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Dolli počas rozhovoru v redakcii Refresheru.
Dolli počas rozhovoru v redakcii Refresheru. Zdroj: Refresher/Tomáš Biely
Domov
Zdieľať
Diskusia