Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. apríla 2024, 17:32
Čas čítania 0:36
Radka Klučárová

Do kín mieri režisérsky debut Zoë Kravitz. V hlavnej úlohe nechutne bohatého miliardára sa predstaví sexy Channing Tatum

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nikto nechce, aby sa dokonalý výlet skončil, no potom sa začnú diať zvláštne veci.

Tvorcovia filmu Blink Twice zverejnili prvý trailer. V hlavnej úlohe režisérskeho debutu Zoë Kravitz sa predstaví Channing Tatum. „Takže, všetci sú mŕtvi,“ hovorí Tatum na začiatku upútavky k psychologickému trileru. „Začnime od začiatku.“

Tatum v snímke stvárňuje miliardára, ktorý stretne čašníčkou Fridu (Naomi Ackie) a pozve ju na jeho súkromný ostrov. „Je to raj. Divoké noci sa prelínajú so slnkom nasiaknutými dňami a všetci sa skvele bavia. Nikto nechce, aby sa tento výlet skončil, no keď sa začnú diať zvláštne veci, Frida začne pochybovať o svojej realite,“ uvádza distribútor snímky.

„Na tomto mieste nie je niečo v poriadku. Ak sa chce dostať z tejto párty živá, bude musieť odhaliť pravdu,“ avizuje dej psychologického trileru. Vo filme si okrem Naomi Ackie a Channinga Tatuma zahrajú aj Alia Shawkat, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Christian Slater, Kyle MacLachlan a Geena Davis.

Premiéra snímky je v kinách naplánovaná na 23. augusta 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia