Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2024, 16:42
Čas čítania 0:56
Radoslava Juračková

FOTO: Na zámku v Holíči pribúdajú filmové rekvizity. Má sa tam nakrúcať hollywoodsky film so Samuelom L. Jacksonom

ZAUJÍMAVOSTI HOLLYWOOD HOLLYWOODSKI HERCI NATÁČANIE FILMOV A SERIÁLOV SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vo facebookových skupinách pribudli fotografie, na ktorých vidno, že sa tam chystá veľká filmová produkcia.

Posledný týždeň sme ťa informovali, že na Slovensko zavítali rovno dve hollywoodske hviezdy. Samuel L. Jackson aj Dave Bautista večerali vo vychýrenej reštaurácii Massimo Ristorante v Bratislave.

Odporúčané
Holywoodsky herec Samuel L. Jackson je v Bratislave. Večeral v luxusnej reštaurácii, kde sa odfotil so známou Slovenkou Holywoodsky herec Samuel L. Jackson je v Bratislave. Večeral v luxusnej reštaurácii, kde sa odfotil so známou Slovenkou 26. apríla 2024, 9:29

Podľa prvotných informácií na Slovensku točia apokalyptický film Afterburn, v ktorom si zahrajú spolu s francúzsko-americkou herečkou a modelkou Olgou Kurylenko, ktorá má ukrajinský pôvod. Hlavnej úlohy by sa mal zhostiť práve Bautista.

Šéfkuchár Massimo s hollywoodskymi hviezdami v jeho reštaurácii v Bratislave. Vľavo s Daveom Bautistom a vpravo so Samuelom L. Jacksonom.
Šéfkuchár Massimo s hollywoodskymi hviezdami v jeho reštaurácii v Bratislave. Vľavo s Daveom Bautistom a vpravo so Samuelom L. Jacksonom. Zdroj: Massimo Attanasio (Facebook)

Ako sme v pondelok informovali, filmári by mali nakrúcať na južnom Slovensku v Seredi a na západe v Holíči na zámku z čias Márie Terézie. Mesto Holíč zverejnilo zmluvu, v ktorej prenajíma okolie zámku americkej produkčnej spoločnosti. V zmluve sa spomína práve film Afterburn, ktorého hlavní protagonisti aktuálne cestujú po Slovensku.

Holíčsky hrad je plný filmových rekvizít

Vo facebookových skupinách mesta Holíč sa objavili fotografie, ktoré naznačujú, že v okolí zámku prebieha nakrúcanie. Na fotkách vidno rekvizity, ktoré v areáli pribudli. Zároveň jedna používateľka zaznamenala pred vstupom do zámku autá a stojany na svetlá, ktoré naznačujú, že filmári chystajú veľkú produkciu.

holíčHolíčHolíč
Zobraziť galériu
(3)

V komentároch ľudia ihneď začali špekulovať, prečo sa na zámku rekvizity nachádzajú. Viacerí to pripísali práve novému filmu Afterburn, pričom odkazovali na zmluvu mesta. Oslovili sme preto aj samotné mesto Holíč a pýtali sme sa na údajné nakrúcanie hollywoodskeho filmu.

Zástupcovia mesta však boli vo svojich vyjadreniach zdržanliví a povedali nám, že ak aj taká zmluva existuje, sú viazaní mlčanlivosťou. Pripustili však, že zámok je momentálne v rukách filmárov. To, či ide o spomínaný film Afterburn, nepotvrdili.

Odporúčané
V Bratislave večeral ďalší hollywoodsky herec. Hviezda Strážcov Galaxie či Duny nakrúca na Slovensku nový film V Bratislave večeral ďalší hollywoodsky herec. Hviezda Strážcov Galaxie či Duny nakrúca na Slovensku nový film 29. apríla 2024, 16:52
Domov
Zdieľať
Diskusia