Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2024, 16:52
Čas čítania 1:00
Radka Klučárová

V Bratislave večeral ďalší hollywoodsky herec. Hviezda Strážcov Galaxie či Duny nakrúca na Slovensku nový film

ZAUJÍMAVOSTI HERCI HOLLYWOODSKI HERCI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dave Bautista sa zhostí hlavnej úlohy vo filme s rozpočtom 104 miliónov eur.

Iba nedávno sme ťa informovali o tom, že Slovensko navštívil hollywoodsky herec Samuel L. Jackson, ktorého kroky smerovali aj do luxusnej reštaurácie talianskeho šéfkuchára Massima Attanasia v bratislavskom River Parku. 

Odporúčané
Holywoodsky herec Samuel L. Jackson je v Bratislave. Večeral v luxusnej reštaurácii, kde sa odfotil so známou Slovenkou Holywoodsky herec Samuel L. Jackson je v Bratislave. Večeral v luxusnej reštaurácii, kde sa odfotil so známou Slovenkou 26. apríla 2024, 9:29

Nakrúcanie filmu Afterburn však do hlavného mesta zaviedlo aj ďalšie zvučné meno – herca Dava Bautistu, známeho z filmov Strážcovia Galaxie, Duna či Blade Runner 2049. Aj s ním sa o záber podelil taliansky podnikateľ na sociálnych sieťach. 

„Čo viac si môžem priať? Aj dnes bolo pre top @davebautista veľkou cťou mať ho ako hosťa v mojej reštaurácii, veľmi pekne ďakujem,“ napísal Attanasio k záberu z reštaurácie Massimo Ristorante.

Herci na Slovensku pripravujú film, v ktorom si zahrajú spolu s francúzsko-americkou herečkou a modelkou Olgou Kurylenko, ktorá má ukrajinský pôvod. Hlavnej úlohy by sa mal zhostiť práve Bautista. Filmový štáb podľa plánov údajne navštívi aj viaceré ďalšie európske destinácie. 

Odporúčané
Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor) Celebritný kuchár Massimo: Michelin by Slovensku pomohol. Reštaurácie niekedy spolupracujú s nevhodnými influencermi (Rozhovor) 15. apríla 2024, 14:30

Nakrúcanie v Seredi aj Holíči

Podľa informácií Plusky štáb nakrúca v Seredi, zainteresovaní ľudia sú však viazaní zmluvou o mlčanlivosti. Zo získaných záberov sa dá predpokladať, že vo filme s rozpočtom 104 miliónov eur nebudú chýbať horiace autá, rýchle motorky, ale ani streľba.

Lokácie nakrúcania potvrdili aj mestá Holíč a Sereď. „Dovoľujeme si vám touto cestou oznámiť, že v termínoch 16. – 19. apríla bude v areáli prebiehať testovanie špeciálnych efektov, teda explózií a dymenia za účelom filmových prác,“ informovalo obyvateľov mesto Sereď. Výbuchy v okolí však ľudia zaznamenali aj o pár dní neskôr. 

Podľa Trnavského rádia je zámok v Holíči pre verejnosť momentálne zatvorený a mesto zverejnilo zmluvu, v ktorej sa spomína „film s pracovným názvom Afterburn“.

Domov
Zdieľať
Diskusia