Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 12:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvá klapka duelu Godzilly a King Konga padne už tento rok. O čom film bude a ktorých hercov uvidíme?

FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Premiéra je síce ešte dosť ďaleko, prípravy však už sú v plnom prúde.

Očakávaný duel dvoch kultových monštier filmového plátna, Godzilly a King Konga, nazvaný Godzilla vs. Kong, má premiéru stanovená až na 22. mája (květen) 2020.

Je však pravdepodobné (vzhľadom na celkovú náročnosť projektu), že nakrúcať sa začne už tento rok, konkrétne 1. októbra (říjen). Predpokladaný koniec hlavného nakrúcania je teda približne stanovený na február (únor) 2019.

Prvá klapka duelu Godzilly a King Konga padne už tento rok. O čom film bude a ktorých hercov uvidíme?
Zdroj: Warner Bros.

Réžie sa chopí Adam Wingard, nepochybne talentovaný tvorca, ktorému sa však v posledných rokoch príliš nedarilo. Najprv doručil zbytočný sequel Blair Witch a potom slabú adaptáciu kultového anime Death Note.

Snáď sa práve prostredníctvom Godzilla vs. Kong dostane opäť do formy. Podľa Wingarda by sme mali dostať temnejšie ladený príbeh, ktorý sa bude odohrávať v súčasnosti (po udalostiach prvej Godzilly).

Prvá klapka duelu Godzilly a King Konga padne už tento rok. O čom film bude a ktorých hercov uvidíme?
Zdroj: Warner Bros.

Kvôli časovému skoku o pár desiatok rokov je nepravdepodobné, že sa dočkáme návratu postáv z Kong: Skull Island. Možno nás tvorcovia prekvapia, určite však nerátajte s hlavnými rolami pre Brie Larson či Toma Hiddlestona.

Odporúčané
Recenzia: Godzilla vs. Kong dokazuje, že nádherný vizuál a ohurujúce bitky nestačia, ak sú postavy a scenár úplne hlúpe Recenzia: Godzilla vs. Kong dokazuje, že nádherný vizuál a ohurujúce bitky nestačia, ak sú postavy a scenár úplne hlúpe 1. apríla 2021, 19:15

Naopak, pri Godzille k výraznému časovému posunu nedochádza a teda je možné, že sa niektorí protagonisti objavia aj v Godzilla vs. Kong. Kasting pre Godzillu 2 zahŕňa napríklad Veru Farmigu, Millie Bobby Brown, O'Shea Jacksona Jr., Aishu Hinds, Charlesa Dancea, Thomasa Middleditcha a z pôvodného rebootu sa vráti Ken Watanabe a Sally Hawkins.

Domov
Zdieľať
Diskusia