Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. marca 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seth Rogen chystá americkú verziu britského komediálneho seriálu Plebs, ktorý sa odohráva v starovekom Ríme

FILMY A SERIÁLY SETH ROGEN
Uložiť Uložené

Vydarený seriál si vezmú do parády Američania.

Britský komediálny seriál Plebs sa začal vysielať v roku 2013 a stal sa veľmi populárny. U nás síce nie je až tak známy, ale svojich divákov si dokázal nájsť, koniec-koncov v roku 2016 sme vám o ňom aj priniesli aj článok (tu).

Seth Rogen (The Disaster Artist) však teraz plánuje vytvoriť americký remake. Zatiaľ je projekt ešte vo veľmi raných fázach, takže nevieme, na ktorej stanici seriál napokon uvidíme.

Seth Rogen chystá americkú verziu britského komediálneho seriálu Plebs, ktorý sa odohráva v starovekom Ríme
Zdroj: Universal Pictures/Rise Films

Výrobu však bude mať pod dohľadom Rogenova spoločnosť Point Grey Pictures, zodpovedná napríklad za filmy This Is the End, The Interview a The Disaster Artist, ako aj za seriál Preacher.

Plebs sa odohráva v Ríme, v roku 27 pred Kristom a hlavnými hrdinami seriálu sú dvadsiatnici Marcus, Stylax a Grumio. Pracujú v administatíve pod dozorom sexuálne frustrovanej šéfky. Marcus sa následne zamiluje do svojej susedky Cynthie a o bláznivé situácie tak razom nie je núdza.

V britskej verzii si zahrali Tom Rosenthal, Joel Fry, Ryan Sampson, Sophie Colquhoun, Lydia Rose Bewley či Doon Mackichan. Patríte k fanúšikom tohto seriálu? A čo hovoríte na Rogenovu snahu o remake?

Domov
Zdieľať
Diskusia