Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

DC komiksovka Shazam! sa už nakrúca. Vychutnajte si prvé obrázky spoza kamier

FILMY A SERIÁLY SHAZAM
Uložiť Uložené

Shazam! k nám dorazí na jar budúceho roka.

Adaptácia DC komiksu Shazam! sa už pilne nakrúca, čoho dôkazom sú aj prvé fotografie spoza kamier priložené na konci článku. Okrem hlavného hrdinu v podaní Zacharyho Leviho si môžeme detailnejšie prezrieť aj záporáka Doctora Sivanu, ktorého hrá Mark Strong.

DC komiksovka Shazam! sa už nakrúca. Vychutnajte si prvé obrázky spoza kamier
Zdroj: DC Comics

Je nutné podotknúť, že ide o neoficiálne fotografie, Warner Bros. nám zatiaľ nedoprialo poriadny pohľad či už na Shazama alebo Sivanu. Snímku režíruje David F. Sandberg, známy najmä horormi Lights Out a Annabelle: Creation. 

Komiksovka by mala byť podľa tvorcov odklonom od temného ladenia DC filmov, takže sa údajne máme pripraviť na optimistický a zábavný blockbuster. Režisér Sandberg doslova povedal, že pôjde o "najzábavnejší film DC univerza" a v podobnom duchu sa vyjadril aj Mark Strong: 

„Zachary Levi, ktorý hrá hlavnú rolu, je veľmi zábavný chlapík a nemám pochybnosť o tom, že bude s humorom hrať aj svoju úlohu,“ povedal Strong. „Mám dojem, že DC si uvedomilo, že majú plno temných filmov a teraz objavili jeden, ktorý je dosť zábavný! Je v ňom naozaj mnoho humorných scén.

DC komiksovka Shazam! sa už nakrúca. Vychutnajte si prvé obrázky spoza kamier
Zdroj: DC Comics

V ďalších hereckých úlohách sa obiavia aj Jack Dylan Grazer, Ron Cephas Jones, Asher Angel, Grace Fulton, Cooper Andrews či Faithe Herman. Premiéra nás čaká 5. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia