Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Raňajky s Filmkultom: Hviezda z Blade Runner 2049 stvárni jednu z hlavných postáv v Terminátorovi 6 a X-Men majú nové kostýmy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem informácií ohľadom Terminátora sa dozviete aj o pokračovaní hororu Unfriended či v akom filme si zahrá Dafne Keen z Logana.

Víkend sa nám skončil, čo znamená, že sa vám opäť hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, kde sa dozviete všetky potrebné filmové zaujímavosti z poslednej doby.

Terminátor

Jednu z hlavných úloh si v novom Terminátorovi zahrá Mackenzie Davis (The Martian, Blade Runner 2049). Doplní tak Arnolda Schwarzeneggera a Lindu Hamilton. Pôvodne ju Tim Miller chcel obsadiť do úlohy Domino v druhom Deadpoolovi, ale keďže projekt opustil, zveril jej úlohu v očakávanom návrate Terminátora.

Ten bude nadväzovať priamo na druhý diel. Produkuje James Cameron a nakrúcať sa začne už v lete.

Raňajky s Filmkultom: Hviezda z Blade Runner 2049 stvárni jednu z hlavných postáv v Terminátorovi 6 a X-Men majú nové kostýmy
Zdroj: Warner Bros.

The House of Tomorrow

Coming-of-age dráma The House of Tomorrow rozpráva o 16-ročnom Sebastianovi, ktorý trávi väčšinu času so svojou starou mamou vo futuristicky vyzerajúcom dome. Ten sa stáva turistickou atrakciou a keď Sebastianova babička utrpí mŕtvicu, Sebastian sa spriatelí s Jaredom a obaja založia hudobnú kapelu.

Herecky sa predstaí Assa Butterfield. Americká premiéra sa uskutoční 27. apríla (duben) 2018.

Official Secrets

Gavin Hood (Eye in the Sky) pripravuje zaujímavý biografický thriller Official Secrets. Ten nám vyrozpráva skutočný príbeh whistleblowerky britskej tajnej služby Katharine Gun, ktorá v roku 2003 zverejnila tajné dokumenty o invázii do Iraku.

Hlavné úlohy si strihnú Keira Knightley, Matt Smith, Ralph Fiennes a Matthew Goode. Nakrúcať sa začne už 12. marca (březen) 2018.

Raňajky s Filmkultom: Hviezda z Blade Runner 2049 stvárni jednu z hlavných postáv v Terminátorovi 6 a X-Men majú nové kostýmy
Zdroj: Weinstein Company

X-Men: Dark Phoenix

Nový prírastok do série X-Men je momentálne v post-produkcii, nižšie si však môžete vychutnať fotku z nakrúcania, ktorá nám ukazuje nové kostýmy mutantov. Tie boli evidentne inšpirované komiksovou sériou New X-Men od Granta Morrisona a Franka Quitelyho.

 

Unfriended: Dark Web

Horor Unfriended z roku 2015 sa stal veľkým úspechom, takže nie je prekvapujúce, že štúdio Blumhouse sa mu rozhodlo priklepnúť sequel. Unfriended: Dark Web vznikol v tajnosti a ako prví si ho mohli vychutnať návštevníci festivalu SXSW.

Réžie sa chopil debutant Stephen Susco a vo filme si zahrali Colin Woodell, Betty Gabriel a Stephanie Nogueras. Premiéru môžeme očakávať ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia