Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Podľa Karla Urbana sa Star Trek 4 môže začať nakrúcať už budúci rok. Bude pri tom aj Tarantino?

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

Herec dúfa, že štúdio Paramount nebude s pokračovaním dlho otáľať.

Karl Urban si je istý, že Star Trek 4 sa začne nakrúcať v priebehu budúceho roka. Predstaviteľ Dr. Leonarda H. McCoya sa v nedávnom interview vyjadril, že otázka štvrtého dielu je síce otázkou skôr na štúdio Paramount, ale poznamenal tiež, že dúfa a je optimistický v tom, že sa na pľac vráti budúci rok.

Zmienil sa tiež o výbornej atmosfére, ktorá na nakrúcaní vládla a že sa už nevie dočkať, kedy sa do roly McCoya opäť vráti.

Podľa Karla Urbana sa Star Trek 4 môže začať nakrúcať už budúci rok. Bude pri tom aj Tarantino?
Zdroj: Paramount Pictures

V poslednej dobe sa veľmi živo hovorilo, že na ďalšom filme zo série Star Trek sa má nejakým spôsobom podieľať Quentin Tarantino. Urban ho však v rozhovore nezmienil. Z jeho slov sa skôr dá vyčítať, že by bol rád, keby sa ešte raz zišiel pôvodný tím tvorcov.

Tarantino má momentálne plné ruky práce so svojou novinkou One Upon a Time in Hollywood, takže uvidíme, v akej veľkej miere sa na Star Trek 4 bude podieľať.

Domov
Zdieľať
Diskusia