Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 14:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér filmovej adaptácie kriminálky Červený kapitán od Dominika Dána natočil romanticko-komediálny seriál z prostredia hotela

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žánrovo tentokrát režisér Michal Kollár zašiel od krimi-thrilleru skutočne ďaleko.

I keď by ste patrili medzi filmových fanúšikov Dánovej filmovej adaptácie Červený kapitán, nie je vôbec isté, či má u vás šancu aj režisérova seriálová novinka.

V nej sa budete môcť pozrieť na herca Mila Kráľa, hrajúceho hlavnú úlohu manažéra hotela Romana. Okrem neho v seriáli s názvom Hotel uvidíte aj Zuzanu Konečnú (Odsúdené), a to v role životom skúšanej dievčiny Doroty.

Tá sa musela v spomínanom hoteli zamestnať kvôli splácaniu veľkého dlhu. Napriek jeho zaplateniu ale na mieste zostáva pracovať aj naďalej. Za všetkým ako inak aj v tomto prípade môžeme hľadať lásku. Áno, žánrovo tentokrát režisér Červeného kapitána skočil do vôd romantiky.

V seriáli mimo Mila Kráľa a Zuzany Konečnej počítame s hercami, ako Martin Meľo, Vlastina Svátková, Táňa Kulíšková, Richard Stanke, Pavol Šimun, Juraj Ďurdiak, Peter Šimun, Jevgenij Libezňuk, Marko Igonda, Zuzana Krónerová či Vlado Černý.


Pod pripravovaným projektom sa podpísala Televízia Joj, ktorá s nakrúcaním začala už v lete 2016. Z pôvodne plánovanej jednej série sa ale rozhodli natočiť predbežne aj sériu druhú (obidve s 8 epizódami).

„Seriál je zaujímavý aj tým, že každá epizóda má uzavretý dej,“ prezradila kreatívna producentka Hričová (pracovala aj na momentálne vysielanom seriáli Vlci).

Pokiaľ vám komerčné televízne projekty tohto typu vyhovujú, dávame do pozornosti, že seriál začne TV JOJ vysielať už 4. apríla (duben) o 20:30.

Domov
Zdieľať
Diskusia