Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 16:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vráti sa v Star Wars: Epizóde IX na scénu Luke Skywalker? Mark Hamill by vôbec nebol proti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hamill chce, diváci by sa tiež nehnevali. Všetko má však v rukách J. J. Abrams.

Vráti sa Luke Skywalker do chystanej Epizódy IX? Na prvý pohľad je to asi zvláštna otázka, na druhej strane, jeho zapojenie do deja by sa určite dalo nejako vymyslieť. Samotný Mark Hamill sa vyjadril, že Lukea by si veľmi rád znovu zahral, ale všetko závisí na režisérovi J. J. Abramsovi.

Vráti sa v Star Wars: Epizóde IX na scénu Luke Skywalker? Mark Hamill by vôbec nebol proti
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Luke síce zomrel (snáď to už nikto nepovažuje za spoiler), ale stále sa môže objaviť vo forme ducha, podobne ako Yoda v The Last Jedi. Všetko ale bude záležať od toho, ako sa Abrams a scenárista Chris Terrio rozhodnú svoj príbeh vystavať.

Lukeova prítomnosť by bola do istej miery logická, keďže Han Solo (Harrison Ford) už neprichádza do úvahy a nad Leiou visí otáznik, keďže jej predstaviteľka Carrie Fisher bohužiaľ zomrela.

 

Práve Luke by teda mohol byť tým spojením, ktoré rod Skywalkerovcov dovedie do úspešného konca. Pre Hamilla by mohlo tentokrát tiež ísť o návrat podľa jeho predstáv, keďže nie je žiadnym tajomstvom, že herec nebol príliš nadšený tým, ako Rian Johnson zmenil jeho postavu. Čo myslíte vy? Prijali by ste návrat Marka Hamilla?

Domov
Zdieľať
Diskusia