Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Raňajky s Filmkultom: Sebastian Stan túži po tímovke Winter Soldiera a Falcona v štýle buddy komédií 80. rokov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem toho si preklepneme nový trailer pre Hotel Transylvania 3 a zistíme, že kultovka Oheň od Rona Howarda dostane sequel.

Naša rubrika Raňajky s Filmkultom je opäť tu. Dnes sa nám toho nazbieralo celkom dosť, takže poďme rovno na to.

The Winter Soldier/Falcon spin-off

Sebastian Stan by rád videl tímovku Winder Soldiera a Falcona (Anthony Mackie). V rozhovore pre Entertainment Weekly vyjadril nádej, že sa podobného spin-offu niekedy v budúcnosti dočkáme. Podľa Stanových slov by sa mohol niesť v štýle buddy komédií 80. a 90. rokov.

Raňajky s Filmkultom: Sebastian Stan túži po tímovke Winter Soldiera a Falcona v štýle buddy komédií 80. rokov
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Hotel Transylvania 3 

Tretí diel úspešnej série Hotel Transylvania sa nám hlási s novým trailerom. V tejto časti sa po stresujúcom pracovnom vyťažení Dracula (Adam Sandler) rozhodne ísť na dovolenku.

Rodina ho tak vytiahne na obrovskú loď, kde sa okrem iného stretne aj so svojím otcom. Režíruje opäť Genndy Tartakovsky. Slovenská premiéra sa uskutoční 12. júla (červenec) 2018.

The Titan

Zem je na pokraji zániku, takže sa skupina vedcov a vojakov rozhodne nájsť pre ľudstvo nový domov. Nezostáva im však nič iné, len prísť na spôsob, ako premiestniť ľudí na inú planétu.

Sci-fi The Titan si evidentne berie inšpiráciu z Inception a v hlavných úlohách uvidíme Sama Worthingtona, Toma Wilkinsona a Nathalie Emmanuel. Premiéra je stanovená na 30. marca (březen) 2018.

Cobra Kai

Snímka Karate Kid od Johna G. Avildsena sa už dočkala niekoľkých sequelov, remaku a dokonca aj animovaného seriálu.

Seriálová novinka Cobra Kai bude nadväzovať priamo na prvý film, keďže dej sa odohráva 30 rokov po jeho udalostiach. Do hlavných úloh sa vrátia Ralph Macchio a William Zabka. Premiéru si Cobra Kai odbije 2. mája (květen) 2018.

Oheň 2

Kultový thriller Rona Howarda Backdraft (Oheň) sa dočká pokračovania. Režisérsky tentokrát dohliadne Gonzalo López-Gallego (Apollo 18).

Hlavným hrdinom by mal byť tentokrát dospelý syn Stephena McCaffreya (Kurt Russell). Sequel by sa mohol začať nakrúcať už budúci mesiac. Premiéry by sme sa teda mohli dočkať v roku 2019.

Raňajky s Filmkultom: Sebastian Stan túži po tímovke Winter Soldiera a Falcona v štýle buddy komédií 80. rokov
Zdroj: Universal Pictures

Adventure Time

Hitový animovaný seriál Adventure Time z dielne Cartoon Network možno nepoznáte, vedzte však, že ide o poriadne populárnu záležitosť. Momentálne sa blíži koniec už 10. série a práve k nemu si môžete pozrieť trailer. Hlavní hrdinovia Finn a Jake sa v mystickej krajine Ooo stretnú vo svojom najväčšom súboji.

Domov
Zdieľať
Diskusia