Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 19:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bude Venom zobrazený väčšinu času len v ľudskej podobe? Tom Hardy označil zdroj daných informácií za nedôveryhodný

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Venom bez svojej temnej podoby? Budeme až do záveru filmu pozerať naozaj iba na samotného Eddieho Brocka?

Po prvom náhľade na film boli naše pocity skutočne rôznorodé. Samozrejme, tešili sme sa, že nám tvorcovia konečne odhalili debutový teaser, ale zároveň sme pocítili miernu dávku sklamania.

Prečo na scéne vidno iba Eddieho Brocka (Tom Hardy)? Až donedávna si každý z nás mohol túto skutočnosť vysvetliť jednoducho tým, že spomínaný teaser bol skrátka len krátkou ochutnávkou, a to hlavné nás ešte len čaká.

Bývalý člen redakcie IGN ale prišiel do sveta s informáciou, ktorá je pre fanúšikov veľmi znepokojivá. Podľa jeho tvrdenia bude premena Eddieho Brocka na Venoma prebiehať pomalými krokmi a konečnú temnú podobu tohto anti-hrdinu diváci uvidia až v samotnom závere snímky.

Ako iste viete, vo Venomovi sa hlavnej role ujal v súčasnej dobe mimoriadne populárny herec Tom Hardy, ktorý sa na tieto dezinformácie jednoducho nemohol nečinne prizerať.

Prostredníctvom Instagramu adresoval fanúšikom krátke vyjadrenie. V ňom apeloval najmä na to, aby podobným nedôveryhodným zdrojom neprikladali žiadnu váhu.

A ako to vidíte vy? Myslíte si, že išlo len o ničím nepodloženú fámu na cielené upútanie pozornosti? A viete si vôbec predstaviť, že by sme sa až do záveru filmu pozerali "iba" na Eddieho Brocka?

Domov
Zdieľať
Diskusia