Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 20:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Harley Quinn pred Jokerom uprednostila kolegov zo Suicide Squad, objasňuje vystrihnutú scénu režisér David Ayer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niektoré scény ste nevideli v kine, iné ani v bonusovej edícii. Objasnenie tejto konkrétne však niektorým fanúšikom dlhú dobu "nedovolilo spať".

Režisér Suicide Squad prostredníctvom sociálnej siete Twitter odpovedal na horúcu otázku fanúšika. Ten si ako jeden z mnohých všimol, že v traileroch nám tvorcovia ukázali krátku pasáž s Jokerom, kde na kohosi mával a mieril pištoľou. Táto scéna sa však nedostala nielen do kinoverzie snímky, ale ani medzi bonusové scény na DVD či Blu-ray.

O čo v daných záberoch teda vlastne išlo? Podľa režiséra sa Joker upísal pod celkom podlú dohodu. Jej cieľom bolo odviezť Harley do Gothamu, kde by sa stal jeho novým panovníkom. Zvyšok Suicide Squad mal však v pláne ponechať napospas ich osudu. Harley ale nechcela svojich nových priateľov zradiť, a tak jeho ponuku odmietla. 

Všimli ste si tohto chýbajúceho záberu aj vy? Alebo ste doposiaľ o ňom vôbec nevedeli?

Domov
Zdieľať
Diskusia