Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sólovka sexy záporáčky Harley Quinn s Margot Robbie už má režisérku aj oficiálny názov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s obľúbenou psychopatkou sa začne nakrúcať koncom tohto roka.

Opäť sme tu s našou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Noviniek a trailerov sa nám aj tento raz nazbieralo pomerne dosť, takže si uvarte kávu a pustite sa do čítania.

Sólovka Harley Quinn/Birds of Prey

Sólovka Harley Quinn má oficiálny názov aj režisérku. Snímku Birds of Prey natočí Cathy Yan (Dead Pigs) podľa scenára Christiny Hodson (Unforgettable). Stojí za zmienku, že Hodson napíše aj sólovky Batgirl. Film sa začne natáčať pravdepodobne na konci tohto roka a v hlavnej úlohe sa samozrejme opäť objaví Margot Robbie.

Sólovka sexy záporáčky Harley Quinn s Margot Robbie už má režisérku aj oficiálny názov
Zdroj: Warner Bros.

The Escape

Tara má na prvý pohľad všetko: milujúceho manžela a zdravé deti. Avšak napriek tomu nie je šťastná a zisťuje, že tento spôsob života ju dusí. Rozhodne sa pre zmenu a odcestuje do Paríža, aby znovu našla samú seba.

V dráme The Escape uvidíme Gemmu Arterton, Dominica Coopera, Frances Barber, Marthe Keller a Montserrat Lombard. Režíruje Dominic Savage a americká premiéra je naplánovaná na 27. júla (červenec) 2018

Jessica Jones

Netflix oficiálne oznámil, že komiksová Jessica Jones sa dočká 3. série. Prvej sme sa dočkali v roku 2015 a druhej až tento rok, konkrétne 8. marca (březen).

Sólovka sexy záporáčky Harley Quinn s Margot Robbie už má režisérku aj oficiálny názov
Zdroj: Netflix

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story sa nám pripomína s novou ukážkou, kde mladý Han Solo dáva dokopy svoj tím. Slovenská premiéra sa uskutoční 24. mája (květen) 2018.

Mary Shelley

Biografická historická dráma Mary Shelley divákom rozpovie príbeh spisovateľky Mary Wollstonecraft Shelley (Elle Fanning), ktorá napísala kultový hororový román Frankenstein alebo Moderný Prometheus.

Snímka si tiež posvieti na jej vzťah s básnikom Percym Shelleym (Douglas Booth) a udalosti, ktoré ju inšpirovali k napísaniu jej najslávnejšieho diela. V ďalších úlohách sa predstavia Stephen Dillane, Maisie Williams, Bel Powley a Joanne Froggat. Americká premiéra sa uskutoční 25. mája (květen) 2018.

Three Identical Strangers

Dokumentárny film Three Identical Strangers nám rozpovie neuveriteľný skutočný príbeh o trojičkách, ktoré boli po narodení rozdelené. Každé dieťa adoptovala odlišná rodina a chlapci o sebe nevedeli. Neskôr sa však za podivných okolností stretli.

Snímka získala na festivale Sundance zvláštnu cenu poroty a režíroval ju Tim Wardle. Americká premiéra je stanovená na 29. júna (červen) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia