Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 14:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Cable v podaní Josha Brolina sa okrem Deadpoola 2 objaví v ďalších troch filmoch. Tvorcovia preňho chcú vymyslieť epický príbeh

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bojovník z budúcnosti rozhodne v druhom Deadpoolovi nepovie posledné slovo.

Návratu Deadpoola sa dočkáme o necelý mesiac a už vieme, že snímka nám predstaví aj zopár nových mutantov z x-menovského sveta. No a potom tu máme Cablea v podaní Josha Brolina.

S ním majú producenti evidentne veľké plány, keďže herec sa v nedávnom interview pre magazín Empire nechal počuť, že podpísal zmluvu až na tri filmy (s Deadpool 2 teda štyri). „Premýšľame o štyroch filmoch,“ prezradil Brolin.

Cable v podaní Josha Brolina sa okrem Deadpoola 2 objaví v ďalších troch filmoch. Tvorcovia preňho chcú vymyslieť epický príbeh
Zdroj: 20th Century Fox

Snažíme sa o Cableovi premýšľať, ako o niekom s plnohodnotným character arcom, neobmedzujeme sa len na tento jeden film. Pre mňa osobne je to tým zábavnejšie.“

Je teda možné, že sa Cable vráti v potenciálnom treťom diele Deadpoola či X-Force. Pokiaľ si ho diváci obľúbia, nie je vylúčené, že by dostal aj vlastnú sólovku.

Jeho character arc však bude zrejme pevne daný a jasne ohraničený. Uvidíme, ako sa jeho postava predvedie. V kinách sa to dozvieme už 17. mája (květen) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia